Duurzaam ondernemen

Comfortabel, toekomstgericht, milieuvriendelijk en sociaal in de regio

Duurzaam ondernemen vinden wij heel vanzelfsprekend. Het is een onderdeel van onze bedrijfsvoering. We benutten dan ook continu mogelijkheden om het milieu te sparen en een positieve bijdrage te leveren aan de regio. Want openbaar vervoer zien we als meer dan alleen het vervoeren van mensen van A naar B. Wij zien onszelf ook als sociaal verbinder van de regio. Optimaal OV, milieu, mens en maatschappij staan centraal in onze visie op duurzaam ondernemen. En daarmee zijn wij Aardig Onderweg!

Optimaal OV

De komende jaren richten we ons op het verduurzamen van het Rotterdamse vervoersysteem als geheel. We willen ‘mobiliteitsmakelaar’ van de regio Rotterdam zijn.

Mens

De RET heeft duidelijke beloften voor de klant. Als werkgever zorgen we voor goede ondersteuning van onze medewerkers om deze beloften waar te maken. Een gezonde toekomst vereist immers een gezonde organisatie met mensen die willen meebouwen aan de toekomst van de RET en van de regio Rotterdam....

Milieu

Kiest u voor het openbaar vervoer, dan kiest u voor duurzaam reizen. Want als u met het OV reist, stoot u veel minder CO2 uit dan met de auto. Daarnaast doen we er alles aan om onze voertuigen en gebouwen zo milieuvriendelijk mogelijk te laten zijn.

Maatschappij

Als maatschappelijk betrokken onderneming bieden we meer dan veilig, zorgeloos en comfortabel openbaar vervoer. We hebben een lange historie en zijn verbonden met Rotterdam. We willen in de regio ook sociaal verbinder zijn!