Privacy

Op diverse plekken in deze website vraagt de RET om uw persoonsgegevens. De RET gaat met de grootst mogelijke zorgvuldigheid met uw gegevens om en houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Klikgedrag

De RET verzamelt statistiekgegevens over het gebruik van deze website. Deze gegevens gebruikt de RET om te zien hoeveel bezoekers de RET-website bekijken, hoeveel tijd bezoekers op de website doorbrengen, welke pagina’s het meest worden bezocht, welke informatie het vaakst wordt gedownload, etc. Op deze manier kunnen wij de dienstverlening via de website verder verbeteren. Het statistiekprogramma verzamelt geen persoonlijke gegevens van bezoekers.

Cookies

Veel websites, zo ook de RET-website, maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op de harde schijf worden opgeslagen. Cookies verzenden geen persoonlijke gegevens van bezoekers. Ze worden gebruikt om het gebruik van websites te versnellen. Door de instellingen van uw browser te veranderen, kunt u het gebruik van cookies toestaan of verhinderen.

Online formulieren

Via diverse formulieren kunt u vragen stellen aan de RET of aan de webmaster, of informatie aanvragen over diverse projecten. De gegevens die u invult op deze formulieren gebruikt de RET uitsluitend om uw vragen te beantwoorden of om u informatie toe te zenden. Wanneer u een reactie per post wilt ontvangen, bewaren wij uw adresgegevens om te kunnen controleren wanneer de informatie aan u is toegezonden.

Voor het -online- aanvragen en het gebruik van een persoonlijke OV-chipkaart heeft de RET een afzonderlijk privacystatement vastgesteld. Het verwerken van de persoonsgegevens met betrekking tot de OV-chipkaart geschiedt in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens. De RET heeft in verband hiermee een Reizigersbestand aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens.

Websites van derden

Op de RET-website staan links naar websites van andere bedrijven en instellingen. Elk bedrijf of instelling stelt zijn eigen privacybeleid vast. Het RET-privacybeleid is alleen van toepassing op de RET-website en is niet van toepassing op andere websites

Contact

Heeft u over dit privacybeleid nog vragen of opmerkingen, dan kunt u contact opnemen met het Klant Contact Center via telefoonnummer (0900) 500 60 10 € 0,15 p/min.

Wijzigingen

De RET behoudt zich het recht voor om indien nodig deze tekst te wijzigen. De wijzigingen zullen altijd in overeenstemming zijn met de Wet bescherming persoonsgegevens.