Skip to content

Tramwerkzaamheden op Zuid in 2020

 • Reyerdijk 10 februari-17 juli


  Van 10 februari tot en met 17 juli wordt het spoor vervangen op de Reyerdijk. Tramlijn 2 wordt ingekort tot Thialf/ Kreekhuizenlaan. Tramreizigers moeten rekening houden met extra reistijd, kijk voor meer reisinformatie op tramopzuid.nl. Het verkeer moet rekening houden met een omleiding.
 • Kreekhuizenplein 13 juni- 17 juli

  Op het Kreekhuizenplein wordt het tramspoor vervangen. Dit gebeurt in dezelfde periode als de tramvervanging op de Reyerdijk zodat we maar één keer overlast veroorzaken. Tramlijn 20 komt te vervallen en tram 2 krijgt te maken met een wijziging. Het verkeer moet rekening houden met een omleiding.

 • Breeplein - Beukendaal 13 juni 17 – juli

  Ook binnen de werkzaamheden op de Reyerdijk zijn spoorvernieuwingswerkzaamheden op het Breeplein en op de Beukendaal gepland, tussen 13 juni en 17 juli. Dit heeft gevolgen voor de route van tramlijnen 2 en 20. Deze lijnen krijgen te maken met vervallen haltes. Ook bus 75 en 77 zullen een omleiding rijden, reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Het verkeer moet rekening houden met een omleiding.

 • Breeplein- Groene Hilledijk 18 juli – 31 juli

  Op 18 juli starten spoorvernieuwingswerkzaamheden op de Groene Hilledijk richting Breeplein. Dit heeft gevolgen voor tramlijn 25. De werkzaamheden vinden overdag plaats en hebben gevolgen voor het verkeer en ook bus 75 en 77 zullen een omleiding rijden. Tramlijn 25 rijdt niet naar Barendrecht en wordt vervangen door buspendel 725 tussen Slinge en Barendrecht (Middeldijkerplein).

 • Langenhorst 1 aug- 28 – aug

  Van 1 augustus tot 28 augustus vinden spoorwerkzaamheden plaats op de Langenhorst. Tramlijn 25 rijdt niet naar Barendrecht en wordt vervangen door buspendel 725 tussen Slinge en Barendrecht (Middeldijkerplein).

 • Breeplein Randweg 12 sept- 9 oktober


  De derde keer in 2020 dat er spoorvernieuwingswerkzaamheden plaatsvinden op het Breeplein betreft het Breeplein en de Randweg van 12 september tot 9 oktober. Tramlijn 2, 20 en 25 krijgen hiermee te maken. Het verkeer zal te maken krijgen met een omleiding, ook bus 75 en 77 zullen een omleiding rijden.
 • Dordtsestraatweg-Spinozaweg-Slinge 18 juli- 31 juli


  Van 18 juli tot en met 31 juli vinden spoorwerkzaamheden plaats op de Dordtsestraatweg, de Spinozaweg en Slinge. Tramlijn 25 rijdt niet naar Barendrecht en wordt vervangen door buspendel 725 tussen Slinge en Barendrecht (Middeldijkerplein).
 • Dordtsestraatweg- Vinkebaan 1 aug- 14 aug


  Van 1 augustus tot en met 14 augustus wordt het spoor op de Dordtsestraatweg- Vinkebaan vervangen. Tramlijn 25 rijdt niet naar Barendrecht en wordt vervangen door buspendel 725 tussen Slinge en Barendrecht (Middeldijkerplein).

Voor reisadvies kijk op Tramopzuid.nl