Skip to content

backWERK opent winkel op metrostation Rotterdam CS

14 juni 2018

Op Rotterdam CS en station Wilhelminaplein zijn nieuwe vestigingen geopend van backWERK.

Feestelijke opening

De nieuwe winkel is feestelijk geopend door Maurice Unck, algemeen directeur RET en Dick de Vilder, algemeen directeur backWERK: “Met twee nieuwe winkels van backWERK op metrostation Wilhelminaplein én Rotterdam Centraal Station bieden we reizigers die uit de metro stappen en onderweg zijn naar de stad, hun werk, een afspraak of de collegebanken weer een mooie service. We hebben de afgelopen jaren de reizigersaantallen zien groeien op deze stations en deze extra faciliteiten passen daar dan ook goed bij”, aldus Maurice Unck, algemeen directeur van de RET

Assortiment

Het backWERK assortiment bestaat uit verschillende belegde broodjes, salades, smoothies, sappen, frisdranken en koffie. De medewerkers zijn de hele dag bezig met het bakken en beleggen van de broodjes afgestemd op de verwachte vraag in het komende uur. De backWERK vestigingen liggen buiten de poortjes van de metrostations. In onze voertuigen mag natuurlijk niet gegeten of gedronken worden. De winkels zijn daarom bedoeld voor de uitstappende reizigers, onderweg naar studie of werk.

Kom langs!

backWERK is snel en vers voor ontbijt, lunch en als snack. Dus reis je langs Rotterdam CS of station Wilhelminaplein, kom dan zeker langs.