Skip to content

Aangepaste Aardig Onderweg Award vanwege pandemie

24 december 2020

Aangepaste Aardig Onderweg Award vanwege pandemie

Rotterdam, 24 december 2020 - Vanwege de pandemie introduceert de RET dit jaar de Aardig Onderweg Award corona-editie. Deze keer zetten we mensen in het zonnetje die het zwaar hebben door de corona-crisis.

Ook dit jaar laat de RET zien waar we de afgelopen 10 jaar voor hebben gestaan met de Aardig Onderweg Award: we brengen verbinding in Rotterdam. De oud-winnaars van de AOA kunnen juist nu van een bijzondere betekenis zijn. 

Corona-special

Dit is geen tijd voor competitie, zoals in voorgaande jaren. Het is een periode om de handen ineen te slaan en om met elkaar te zoeken naar mogelijkheden en oplossingen voor mensen die dat nu het meest nodig hebben. Daarom presenteren we een speciale ‘corona-special’ van de Aardig Onderweg Award. Uit de lijst met voormalige winnaars stellen we een bijzonder en divers AOA-coronateam samen.

Ouderen, horecaondernemers, zorgpersoneel en jongeren hebben het nu zwaar. We selecteerden vier personen met uitdagingen die we voorlegden aan de vier oud-winnaars van de AOA. Wat kunnen zij, met hun ervaring en creativiteit, op touw zetten om het leven van deze mensen weer een beetje aangenamer te maken?

In vier uitzendingen op TV Rijnmond gaat dit team concrete oplossingen bedenken en uitvoeren voor invoelbare en aangrijpende, kleinschalige en persoonlijke coronaproblemen. 

Terugkijken

Update februari 2021: de uitzendingen zijn hieronder terug te kijken.