Skip to content

Elke dag trots op de stad: schrijf je in voor fotowedstrijd RET en win jaarlang gratis ov

15 mei 2023

Elke dag trots op de stad: schrijf je in voor fotowedstrijd RET en win jaarlang gratis ov

Vandaag is iedereen trots op de stad. Maar eigenlijk is er élke dag reden om trots te zijn op Rotterdam. Want de stad zit vol met bekende en minder bekende pareltjes. Daarom organiseert de RET een fotowedstrijd met als thema ‘trots op de stad’. Vanaf vandaag kunnen RET-collega’s én reizigers hun mooiste foto insturen en maken zij kans op een jaar lang gratis reizen in het duurzame netwerk van de RET, voor hunzelf of voor iemand anders.

Rotterdam zit vol met pareltjes, sommige wereldberoemd, sommige als goed bewaard geheim. De RET daagt reizigers en collega’s uit om deze pareltjes vast te leggen op een foto. Het kan gaan om een uitzicht, een mooi moment of om een mooi mens – of natuurlijk een combinatie van die drie. We vragen deelnemers om foto’s te maken van ‘De natuur’, ‘De mens’ en / of ‘De stad’.

Hoe het werkt

Deelnemen is eenvoudig. Je schrijft je in en stuurt vervolgens vóór woensdag 7 juni 10.00 jouw foto in. Op vrijdag 9 juni tussen 17.00 en 19.00 is de prijsuitreiking en presenteren we de foto-expositie in de remise van het Rotterdams Openbaar Vervoer Museum. Alle deelnemers komen hier samen voor de bekendmaking van de winnaars van de fotowedstrijd. Op deze finaledag zorgen we voor een gezellige ontvangst en na afloop is er muziek en een hapje en een drankje.

Waarom de Aardig Onderweg Challenge?

De RET staat midden in de maatschappij. We zorgen dat zo veel mogelijk mensen met een duurzame reisoptie hun werk, onderwijs, zorg, vrienden en familie kunnen bereiken. De challenges zijn een nieuwe manier om daar aandacht voor te vragen. Bij de verschillende challenges de komende maanden staat telkens een ander thema centraal.

Meer info en inschrijven: www.aardigonderweg.nl