Skip to content

Op zoek naar de liefste RET-reiziger

3 maart 2023

Op zoek naar de liefste RET-reiziger

De inschrijving voor de volgende RET-challenge is geopend. Deze keer is het thema ‘de liefste’.  Kandidaten die zich inschrijven voor de finale op zaterdag 18 maart, gaan in duo’s met elkaar op reis. De duo’s kennen elkaar niet en krijgen na de reis een quiz. Degenen die het beste scoren, krijgen allebei een jaar lang gratis reizen, voor hunzelf of voor iemand anders, op het duurzame netwerk van de RET.

Elkaar even de bus in helpen, de chauffeur groeten, opstaan in de metro. Een praatje maken, vaste medereizigers groeten of iemand helpen om de juiste route te vinden. Een kleine sociale daad kost weinig moeite maar kan iemands dag opfleuren. Daar staan we in deze challenge bij stil. Want elke dag vinden zulke kleine, mooie momentjes plaats in het ov van de RET.

Op zoek naar het liefste verhaal

Om alvast in de stemming te komen voor de challenge op 18 maart is de RET ook op zoek naar het liefste verhaal. Ben of ken jij een mooi verhaal uit het Rotterdamse ov bij de RET? Iemand die een medereiziger op een bijzondere manier heeft geholpen? Iemand die in het Rotterdamse ov een vriendschap heeft gesloten of de liefde van zijn leven is tegengekomen? We zijn op zoek naar mooie verhalen. Het mooiste verhaal krijgt een prachtige bos bloemen! Deel je verhaal op de RET social media kanalen of mail naar aardigonderwegchallenge@ret.nl.

Waarom de Aardig Onderweg Challenge?

De RET staat midden in de maatschappij. We zorgen dat zo veel mogelijk mensen met een duurzame reisoptie hun werk, onderwijs, zorg, vrienden en familie kunnen bereiken. De challenges zijn een nieuwe manier om daar aandacht voor te vragen. Bij de verschillende challenges de komende maanden staat telkens een ander thema centraal.

Meer info en inschrijven: www.aardigonderweg.nl