Skip to content

Reizen met groep wordt makkelijker en voordeliger met RET Groepskaart

21 oktober 2024

Deze dagkaart maakt het voor vriendengroepen, toeristen of gezinnen nog makkelijker om samen met bus, tram of metro te reizen. Vanaf 21 oktober is de groepskaart beschikbaar als vervoersbewijs. Groepen tot vijf personen reizen dan voordeliger en makkelijker met de nieuwe kaart, die via de app als barcode te koop is.

RET doet regelmatig onderzoek onder haar reizigers om inzicht te krijgen in welke wensen zij hebben als het gaat om reizen met het OV. Hieruit kwam naar voren dat er behoefte is om makkelijker en voordeliger met groepen te kunnen reizen. Daar is de RET mee aan de slag gegaan. De korting met de groepskaart ten opzichte van losse dagkaarten loopt op tot € 17,50 voor een groep van 5 personen. Een ander voordeel: niet iedereen hoeft losse tickets te kopen. Zo heeft één iemand met een druk op de knop gelijk het vervoersbewijs voor de hele groep bij de hand en is inchecken van de groep zo gepiept. 

Over de RET Groepskaart

De dagkaarten RET 1 dag groep (tot 5 volwassenen) en RET 1 dag gezin (1 tot 2 volwassenen, max 5 reizigers in totaal) zijn vanaf vandaag in de RET app te koop. Let op: De RET app moet geüpdatet worden om de tickets te kunnen kopen. Meer informatie is te vinden op: ret.nl/groepskaart.