Skip to content

RET en Feyenoord verlengen strategisch partnership

25 november 2022

RET en Feyenoord verlengen strategisch partnership

Feyenoord en de RET hebben hun onderlinge overeenkomst verlengd tot medio 2025. Belangrijkste pijler van de samenwerking is dat Feyenoord-supporters rond wedstrijden gratis kunnen reizen met de RET. Maurice Unck, algemeen directeur van de RET: "Hiermee slaan twee Rotterdamse iconen de handen opnieuw ineen."

Het partnership tussen Feyenoord en RET bestaat inmiddels bijna tien jaar. Dankzij de overeenkomst kunnen seizoens- en dagkaarthouders van Feyenoord drie uur voor en drie uur na de thuiswedstrijd van Feyenoord gratis reizen met de bussen en trams van de RET.

Feyenoord is blij met de voordelen die beide partijen halen uit het partnership. Commercieel directeur Joris van Dijk: "Samen met de RET stimuleren we supporters om met het openbaar vervoer naar de wedstrijden van Feyenoord te komen. Op die manier maken we het reizen van en naar De Kuip zo makkelijk mogelijk en dragen we van deur tot deur bij aan een mooie voetbalmiddag of -avond. Het is mooi dat we zo als club samen met de RET iets extra’s kunnen betekenen voor onze loyale supporters."

Maurice Unck, algemeen directeur van de RET: "Feyenoord en de RET zijn Rotterdamse iconen. We zijn er blij mee dat we elkaar als oer-Rotterdamse bedrijven op deze manier blijven versterken. We zien ernaar uit om dit de komende jaren te blijven doen."