RET rijdt vrijdag 18 februari niet vanaf 10:00 uur

18 februari 2022

De veiligheid van reizigers en personeel staan voorop. Daarom laat de RET op vrijdag 18 februari 's ochtends om 10.00 uur de laatste ritten te rijden. Om 12.00 uur staan alle voertuigen binnen.

Reizigers worden geïnformeerd via alle social media kanalen en reizigersinformatieschermen. De ondergrondse stations zijn vanaf 12 uur gesloten, op de haltes en stations wordt zoveel mogelijk omgeroepen.

Zaterdag 19 februari

De RET doet er alles aan om zaterdag 19 februari weer volgens dienstregeling te rijden. Of dat lukt is afhankelijk van de ontwikkeling van het weer en de eventuele schade van de storm op het spoor en de weg. De RET staat vanavond en vannacht paraat om het spoor -als dat nodig is - weer reisklaar te maken. Of dat voor de dienstregeling morgenochtend lukt hangt af van de omstandigheden.

ret.nl meest actueel

Vanwege de snel veranderende omstandigheden kunnen de RET-reisplanners en overige OV -reisplanners niet altijd de actuele dienstregeling weergeven. Op www.ret.nl vinden reizigers altijd de meest actuele informatie. De klantenservice van de RET is gedurende de storm langer open voor vragen van reizigers.