Skip to content

Schrijf je nu in voor de Aardig Onderweg Challenge en maak kans op een jaar gratis ov!

14 oktober 2022

Schrijf je nu in voor de Aardig Onderweg Challenge en maak kans op een jaar gratis ov!

Dit staat bestaat de RET 95 jaar. We vieren dit jubileumjaar op verschillende manieren. Vanaf vandaag kan je je inschrijven voor de Aardig Onderweg Challenge. Degene die zich het snelst weet te verplaatsen in het duurzame netwerk van de RET, maakt kans op een jaar lang gratis reizen. Deze snelheidswedstrijd is de eerste in een reeks challenges waarin het Rotterdamse ov-bedrijf aandacht vraagt voor de voordelen van reizen met het ov in Rotterdam en omgeving.

Gisteren, tijdens het jubileumevenement, mochten RET’ers het spits afbijten. Collega’s gingen met elkaar de strijd aan om zich zo snel mogelijk door ons netwerk te verplaatsen. Vanaf vandaag kan iedereen zich aanmelden en meedoen. Je krijgt dan een opdracht om je zo snel mogelijk in ons netwerk te verplaatsen en dat aan te tonen met beelden van de plekken die je aandoet. De creatiefste inzenders mogen op vrijdagmiddag 18 november meedoen aan de beslissende wedstijd en kunnen een jaar gratis ov winnen.

Waarom de Aardig Onderweg Challenge?

De RET staat midden in de maatschappij. We zorgen dat zo veel mogelijk mensen hun werk, onderwijs, zorg, vrienden en familie kunnen bereiken. En we zijn ook nog eens hartstikke duurzaam. We voelen als bedrijf de maatschappelijke verantwoordelijkheid om alles binnen onze mogelijkheden te doen om bij te dragen aan de verduurzaming van de Rotterdamse regio en van Nederland. De challenges zijn een nieuwe manier om daar aandacht voor te vragen en het gesprek aan te gaan met onze reizigers en partners.

Jubileumjaar RET en RoMeO

Ondanks de uitdagingen waar de RET mee kampt, staat het bedrijf dit jaar op meerdere momenten stil bij zijn 95-jarig bestaan. Eerder dit jaar vonden al de Open Dagen plaats en gisteren werd bij garage Kleiweg een busbehendigheidswedstrijd gehouden. Ook Stichting RoMeO, die een collectie voormalige RET-voortuigen beheert en exploiteert, viert dit jaar feest. De stichting bestaat 25 jaar. In 2022 en 2023 volgen diverse challenges, de eerste rond het thema snelheid en daarna o.a. rond de thema’s fit op reis en sociaal verbinden.

Meedoen? Meld je nu aan!

Iedereen die mee wil doen aan de eerste Aardig Onderweg Challenge kan zich aanmelden via www.aardigonderweg.nl.