Missie

Aardig Onderweg

De RET streeft naar perfect georganiseerd en uitgevoerd openbaar vervoer met de hoogste kwaliteit voor de reiziger. We zijn dan ook ‘Aardig Onderweg’. We gaan voor comfortabel en zorgeloos reizen, een goede prijs en service met een glimlach. De klant is ons vertrek- en eindpunt. We investeren in uitstekende infrastructuur, modern materieel, meer en betere voorzieningen en kundig en servicegericht personeel. We staan u graag te woord!

Vernieuwen

‘Aardig onderweg’ geeft ook aan dat we ons voortdurend blijven vernieuwen. Met een duidelijk doel voor ogen, leggen we de lat steeds een beetje hoger. Zo kunnen we het hoge niveau van service, kwaliteit, professionaliteit, sociale veiligheid en klanttevredenheid bieden dat ons voor ogen staat. We staan open voor innovaties en volgen de maatschappelijke en technologische ontwikkelingen op de voet. Of we zijn ze juist een stapje voor.

Sociale verbinder

Als maatschappelijke onderneming zijn we naast logistieke ook sociale verbinder. Al bijna 150 jaar zijn we sterk verbonden met Rotterdam en omgeving. Dat uit zich in actieve samenwerking met andere organisaties in de regio. En een positieve bijdrage aan milieu en maatschappij.

Onze bedrijfsfilm laat zien hoe wij ‘Aardig Onderweg’ in de praktijk brengen. Onze 3.500 medewerkers brengen dagelijks 650.000 reizigers met onze bussen, trams, metro's en fast ferry veilig, zorgeloos en betrouwbaar naar hun bestemming. We zijn dan ook hét dynamische openbaarvervoerbedrijf in de regio Rotterdam.

Meer lezen over onze missie?