Skip to content

Werken bij de RET

Dagelijks reizen duizenden mensen met de RET. Harde werkers die meerdere dagen per week naar hun werk reizen en weer terug. Levensgenieters die zich opmaken voor een evenement in de wereldstad Rotterdam. Of supporters die op tijd bij de wedstrijd van hun favoriete voetbalclub willen zijn. Voor én achter de schermen zetten onze professionals zich iedere dag in voor comfortabel en veilig openbaar vervoer in de regio Rotterdam.

Trots

Of het nu gaat om een perfecte planning, het uitdenken van een onderhoudsprogramma of het besturen van een metro, één ding hebben al onze collega’s met elkaar gemeen: iedereen is trots om bij de RET te werken. Samen zorgen we voor de ideale reisbeleving.

Maatschappelijk belang

We brengen niet alleen reizigers onbezorgd en comfortabel van A naar B. We dragen ook bij aan de veiligheid in de stad. We zijn een werkgever die verantwoord en duurzaam omgaat met mens, maatschappij en milieu. Bij de RET houden we de regio in beweging.

Persoonlijk groeien

Wil jij je specialiseren of doorgroeien? Bij de RET kun je je persoonlijk én vakinhoudelijk ontwikkelen. Als je laat zien wat je in huis hebt, krijg je volop kansen bij de RET.

Nieuwste technieken

De RET vervoert reizigers veilig en comfortabel. Dat kan alleen wanneer we meegaan met de vernieuwingen op het gebied van techniek. We steken graag onze nek uit om met innovatieve oplossingen te komen. En het resultaat daarvan zie je dagelijks terug in ons hele vervoersgebied.