Skip to content

Neptunus Dames 1 en Stichting Dierenlot winnen 5.000 euro in de RET OV-race

4 juli 2024

Neptunus Dames 1 en Stichting Dierenlot winnen 5.000 euro in de RET OV-race

Rotterdam, 4 juli 2024 – Vandaag zijn tijdens de Aardig Onderweg Challenge Neptunus Dames 1 en Stichting Dierenlot de grote winnaars. Dries, Jut en Sybe en Francine en Diana wisten slim, handig en vooral snel via het duurzame OV-netwerk door Rotterdam te reizen en waren het meest succesvol in het oplossen van de opdrachten. Voor de deelnemers eeuwige roem, vrolijkheid en vooral een enerverende avond.

De echte winnaars zijn de goede doelen waar de deelnemers geld voor binnenhaalden. De twee winnende teams hebben namelijk 5.000 euro gewonnen die volledig ten goede komt aan hun goede doelen. De deelnemers voor Neptunus Dames 1 maken het mogelijk om het damesteam van deze softballclub, dat landskampioen is geworden, mee te laten doen aan de Europacup.  

Volgende Challenge: fotowedstrijd

De RET is de duurzame verbinder van Rotterdam, goed voor elkaar, de regio en het milieu. Dat doen we samen. Daarom organiseren we Aardig Onderweg Challenges.

Op het duurzame netwerk van de RET komen we elkaar tegen. Al die verschillende Rotterdammers, allemaal met hun eigen verhaal. In de volgende Aardig Onderweg Challenge is het de uitdaging om mensen uit de regio in beeld te brengen. Kijk jij op een verrassende manier naar mensen in je omgeving? Maak jij het beste portret van een andere Rotterdammer? Dan win je € 500,- voor fotomaterialen!

Half september 2024 start de inschrijving voor deze zesde Aardig Onderweg Challenge, de fotowedstrijd over Rotterdammers. De finale vindt plaats op vrijdag 1 november 2024 in het centrum van Rotterdam.